donderdag 21 mei 2009

Brrrrrr tutuut !!!


Voor het vak beeld in het tweede jaar was het de bedoeling dat we een voertuig gingen maken met kosteloos materiaal. Er was een voorwaarde aan verbonden, iets van het voertuig moest ‘werken’. Dit wil zeggen dat er bijvoorbeeld wielen aan waren die rond draaiden, dat er misschien een stuur aan was dat draaide,… Nu we wisten wat de opdracht was moest ik enkel nog het materiaal verzamelen.
Ik ging op zoek in mijn verzameling materialen. Daar vond ik enkele blikken dozen, dozen van verschillende formaten. Hiermee moest ik nu proberen een voertuig te maken. Ik puzzelde tot ik vond dat het een originele constructie was. De algemene samenstelling die was er al, maar mijn voertuig had nog niets dat ‘werkte’. Plots kwam ik op het idee om deksels van potten te gebruiken. Dit werden de wielen van mijn voertuig, nu diende ik alles nog aan elkaar bevestigen en het voertuig was klaar.
Het resultaat is best bijzonder. Wat je niet allemaal kan doen met materialen dat je meestal gewoon in de vuilnisbak gooit.

Geen opmerkingen: